Menu bankietowe - możliwość wyboru
Menu bankietowe od Kraków Express daje możliwość wyboru jednego z trzech dań głównych, co daje możliwość dopasowania menu do gości i własnych upodobań. W ofercie jest pierś z kurczaka marynowana w imbirze z sosem porzeczkowym lub też polędwiczki wieprzowe na boczku z sosem rozmarynowym. Dla miłośników ryb oraz owoców tropikalnych szef kuchni przygotował grillowany stek z łososia w sosie z owoców mango. Wśród dodatków do kolacji znajdują się m.in gniocchi szpinakowe z suszonymi pomidorami, ale również ziemniaczki z koperkiem, co jest ukłonem w kierunku obiadowych tradycjonalistów. Dodatkowo menu bankietowe daje możliwość wyboru ryżu po kaukasku lub też warzyw gotowanych na parze dla osób dbających o linię.
Menu bankietowe - również dania z podgrzewaczy
Jednak, jeśli ktoś nie będzie najedzony po takiej uczcie, menu bankietowe daje możliwość skorzystania z dań z podgrzewaczy. Znajdzie się tam szaszłyk z marynowanej karkówki w sosie barbecue, podudzie z kurczaka faszerowane warzywami z sosem paprykowo-pomidorowym oraz danie z wołowiny. Każde z tych dań można będzie zjeść, gdy najdzie nas taka ochota.
A co z dodatkami?
Wśród dodatków znajduje się również pyszna lasagne z warzywami!